Mobiel atelier 'De Boerenliefde'

Een paar jaar geleden kreeg ik een leuk idee. Ik wilde een mobiel atelier maken. Mensen even iets anders kunnen aanbieden: kunst, nostalgie, een droge plek en een glimlach. Hoe en wat wist ik nog niet, maar het idee om een atelier mee te kunnen nemen naar locatie sprak me erg aan. De volgende dag kwam mijn man naar me toe. Hij had het idee gedeeld met een collega en die collega had nog een oude vintage caravan staan uit 1971. De caravan mocht een nieuwe toekomst krijgen. Nadat we deze uitgebreid opgeknapt hadden en natuurlijk mooi beschilderd, werd mijn idee werkelijkheid: een eigen atelier op wielen. 

Nu ga ik regelmatig op pad met ‘De Boerenliefde’ naar fairs, exposities of andere leuke evenementen. 

Daarnaast geef ik workshops op locatie en gaan we er af en toe zelf ook mee op pad. De functie van de caravan is niet verloren gegaan, maar heeft een extra doel gekregen.